Unde va fi lasata urna cu cenusa fiicei sale

Mama Cristinei Topescu a stat mai bine de o ora in capela, langa sicriul fiicei sale, apoi a plecat acasa.

Inainte de a pleca din cimitir, mama Cristinei Topescu a precizat ca fiica sa va fi incinerate joi, iar cenusa va fi depusa apoi intr-un loc special din cimitirul Bellu.

Mama Cristinei Topescu a facut aceste dezvaluiri, dupa ce au aparut informatii ca intre batrana si fratii vitregi ai fostei jurnaliste a izbucnit un scandal in momentul in care s-a aflat ca se doreste incinerarea. Mama Cristinei Topescu sustine ca fiica ei trebuie inmormantata crestineste langa tatal ei, Cristian Topescu, in tima ce fratii acesteia spun ca fosta jurnalista si-a exprimat inca din timpul vietii dorinta de a fi incinerate dupa moarte.

Conform unui comunicat al familiei, Cristina Topescu ar urma sa fie incinerata joi, la Crematoriul Vitan Barzesti.

Cristina Topescu a fost fiica lui Cristian Topescu din prima casatorie a acestuia, cu Rodica Topescu. Dupa divortul de mama Cristinei Topescu, marele cronicar sportiv a mai fost casatorit de doua ori, din ambele mariaje avand cate un baiat. Cristi Topescu, baiatul cel mare al lui Cristian Topescu a fost cel care s-a ocupat de ridicarea de la morga a trupului surorii lui, dar si de organizarea funerariilor.

Asta desi se stie ca intre cele odua rude, relatiile nu erau prea apropiate in ultima perioada. Despre mezinul lui Cristian Topescu, Sebastian, fiul fostului comentator sportiv cu Christel Ungar, se stie ca este plecat in strainatate la studii. Cat despre mama Cristinei Topescu, aceasta locuieste in Germania, tara unde a fugit in perioada comunismului.