Cum te comporți după DESPĂRȚIRE în funcție de ZODIE! Săgetătorii devin cei mai ușuratici

Semnul tău Zodiacal poate spune multe despre tine și despre modul în care vei reacționa în diverse situații. Astfel, astrologii au descris de multe ori care sunt cele mai frecvente modele comportamentale ale zodiilor când vine vorba de dragoste. Astfel, am putea să analizăm și comportamentul zodiilor în situația despărțirilor. Iată cum se comportă semnele zodiacale atunci când se confruntă cu o despărțire.

Berbec

Te plictisești destul de rapid într-o relație, așa că o despărțire nu are un impact așa de mare asupra ta. Ești însă foarte extremist, ori uiți imediat de cel ce îți era alături, ori faci o adevărată dramă din despărțirea voastră.

Taur

Spre deosebire de Berbec, ai nevoie de mult timp casă treci peste o despărțire. Vei trece prin toate etapele și chiar la o bună perioadă după tristul eveniment, vei spera la o reconciliere. Tinzi să fii atât de prins în gândurile vremurilor bune pe care le-ai avut cu partenerul încât uiți adevăratele motive ale despărțirii.

Gemeni

Ești genul de om pe care toată lumea îl invidiază când îl vede alături de partener. Relația ta pare perfectă, așa că o despărțire îi marchează mai degrabă pe cei din jur. Tu însă știi foarte bine să maschezi lucrurile care nu îți sunt folositoare pentru a contura o imagine bună. Pentru tine însă durerea este inevitabilă, dar suferința nu. Așa că găsești mereu un plan B care să te scoată din starea proastă de după despărțire.

Rac

Ca Rac, trebuie să fii prețuit și iubit necondiționat. Dacă ajungi să simți că flacăra iubirii se retrage, vei reacționa în cel mai rău mod posibil. Vei avea niște manifestări emoționale exagerate.

Leu

Întotdeauna simți nevoia să îi demonstrezi partenerului că el a greșit de fapt. Chiar mai rău, nu obișnuiești să îți ceri scuze. Imediat după despărțire, nu reacționezi în niciun fel pentru că simți că acea persoană va vrea să se întoarcă la tine. Dacă ar fi să primești un sfat, ar fi să înveți să faci compromisuri.

Fecioară

Ești o fire extrem de rațională. Într-o relație, vrei să stabilești totul clar la început, astfel încât persoana poate fugi chiar de la început. Dar tu vei face orice pentru a menține relația. Când treci printr-o despărțire, te vei concentra la muncă pentru a-ți ține mintea departe de gândurile triste.

Balanță

Tot ce îți dorești în viață este să creezi un echilibru minunat. Simți că dacă relația ta se prăbușește, vei cădea și tu și te vei simți umilit în fața prietenilor tăi.

Scorpion

Ca Scorpion, ești omul extremelor. Iubești cu toată inima ta, dar șu urăști cu toată inima. Totul depinde de oamenii din jurul tău. Dacă treci printr-o despărțire, s-ar putea să treci de la iubire la ură într-o clipă.

Săgetător

Iubești dragostea în tot și în toată lumea! S-ar putea spune despre tine că îți dorești o relație stabilă. Însă poligamia este ceva normal pentru tine, așa că dacă te confrunți cu o despărțire s-ar putea să începi imediat să cauți o relație care să te vindece.

Capricorn

Indiferent că vorbim de dragoste sau de locul de muncă, ești sârguincios. Întotdeauna încerci să menții echilibrul în tot. Cauți pacea tot timpul, astfel încât, chiar dacă simți că partenerul tău vrea să te părăsească, vei face tot posibilul ca să îl convingi să rămână.

Vărsător

Poți fi extrem de devotat și dedicat, dar uneori poți fi și extrem de manipulativ. Ești, de asemenea, foarte inteligent. Dacă simți că relația nu mai merge, decât să fii tu cel rău care pune punct, preferi să manipulezi partenerul în așa fel în care să îți facă treaba mai ușoară.

Pești

Ca și majoritatea oamenilor, îți place să fii cu cineva care îți îndeplinește toate așteptările.
Chiar dacă deseori nu iei în serios relațiile, în cazul în care te confrunți cu o despărțire, dacă relația a fost una profundă, ești supus unui caz sever de depresie.

sursa: mirunastie.com