Dana Budeanu o umilește pe Carmen Iohannis! Ținuta care a fost criticată aspru de celebrul designer

Carmen Iohannis este fără doar și poate cea mai populară primă doamnă pe care a avut-o România vreodată. Admirată de mulți români, soția președintelui a fost de multe ori criticată pentru alegerile sale vestimentare. Cu un corp de adolescentă, aceasta a optat de multe ori pentru rochii scurte și culori îndrăznețe, ceea ce nu a fost pe placul designerilor vestimentari.

Ultimul eveniment de marcă la care a participat i-a adus noi critici, de data aceasta din partea Danei Budeanu, care a fost recent concediată de la Pro Tv din cauza unei postări pe pagina sa de facebook. Așadar la reuniunea NATO, care a fost găzduită de Regina Elisabeta a Mării Britanii la Palatul Buckingham a participat și președintele României, Klaus Iohannis.

La recepția de după ședințe, Prima Doamnă a României a ales să poarte o ținută realizată de designerul Andreea Tincu: ”o rochie simplă, bleumarin, până la genunchi, o lungime potrivită pentru acest tip de eveniment. La această rochie, prima doamnă a asortat o pereche de pantofi stiletto și o poșetă, amble de culoarea corai”.


Cum s-a îmbrăcat Melania Trump
Melania Trump, soția președintelui SUA, Donald Trump, a fost din nou în centrul atenției și a captat toate privireile.

Aceasta a ales să poarte o haină galbenă cu glugă de la Valentino, din colecția de toamnă a anului 2019. Pe sub haină, Melania a purtat o rochie fucsia pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi stiletto de aceeași nuanță. De asemenea, aceasta nu a neglijat nici coafura, optând pentru niște bucle foarte lejere.

”Niciodată în viața viețișoarelor și încă în zece vieți ”Sărutări de mâini doamnei Carmen”, n-o va putea eclipsa niciodată vestimentar pe Melania Trump!”, a scris Dana Budeanu pe contul său de Instagram.

Designerul de modă a criticat de-a lungul timpului numeroase vedete și și-a exprimat dezacordul cu privire la excesul de operații estetice în special în zona buzelor.