Ramona Bădescu, mamă la 50 ani! Iată cum arată vedeta insarcinata

Ultima dată când am stat de vorbă cu Ramona se întâmpla în 2017, când era în alt tablou al vieţii ei, dar la fel de optimistă cum o ştim. Iat-o acum într-o ipostază în care mulţi nu mai credeau că va ajunge, cea de mamă.

Ramona Bădescu mamă la 50 ani. O întrebam atunci despre miracolul materniţii:

„E un subiect delicat, important şi frumos. Din punct de vedere emoţional, întotdeauna, de mică am spus că-mi plac copiii şi-mi doresc. Mi-am dorit o fetiţă, dar lucrul pe care l-am susţinut mereu e că nu-i important să faci un copil. Acea noapte minunată e plăcută. E important să-l faci cu persoana care trebuie.

N-am acceptat niciodată ideea să fac un copil cu un bărbat de care să nu fiu enorm atrasă şi îndrăgostită pănă la ultimele picături de sânge din corp. Pentru mine trebuie să fie mai mult decât jumătatea mea. Trebuie să fie întregul meu”.

Cine este tatăl copilului?

Vedeta recunoaşte că acest băieţel este rodul unei iubiri aşa cum a visat: „În aceşti doi ani de zile de când am ales să mă dedic vieţii sentimentale, am trăit pentru prima oară în viaţa mea o iubire intensă, o iubire magică, aşa cum nu am simţit niciodată până acum pentru o persoană unică, aşa cum este el, dar care nu are nicio legătură cu lumea showbiz-ului.